a must have in every wardrobe.

Här nedan tipsar jag om två olika skinnjackor. ÄLSKAR dem båda och enligt mig prickar de alla rätt! Om det inte vore för att jag precis köpt ännu en skinnjacka så hade jag slagit till på någon av dessa aswell. Helt klart. Är ju lite av en rocktjej så älskar "rock-känslan" och detaljerna på armarna. Om ni frågar mig är en skinnjacka definitivt den bästa investeringen. Jag bokstavligen bor i mina skinnisar.




Kommentarer
bloglovin
Postat av: Paulina

Skinnjackan från Romwe är PRECIS en sådan jag letat hur länge som helst efter! Du måste hjälpa mig, vart hittar du den? Jag har plöjt igenom romwes hemsida X antal gånger nu, men utan resultat! Snälla, kan du skicka länken?



Om det nu inte är en gammal bild, vilket det verkar som?



Kram och tack i förhand!

2012-01-16 @ 19:51:07
URL: http://thisispaulina.blogspot.com
Postat av: Anonym

Paulina! Tyvärr verkar det som att skinnjackan tagit slut. Jag var inne på Romwes hemsida igår och då fanns den kvar. :(( typiskt! Men den på Zara är ett väldigt bra alternativ! Mycket snyggare i verkligheten! Good luck! Kram!

2012-01-16 @ 20:02:20
URL: http://joannafingal.blogg.se/
Postat av: Lo

Hallo du! Jag har en super VIKTIG fråga.. Ær den jackan på Romwe nu? Før jag går in och tittar men jag hittar den inte :( Kun att du har børjat blogga!

2012-01-16 @ 22:02:03
URL: http://louisasandrine.blogspot.com/
Postat av: INGRID WENELL - Mode Stil Färg Inspiration

fina! min favvo kommer från Topshop :)

2012-01-17 @ 00:01:00
URL: http://ingridwenell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0