a day by the beach.

Små söta, unika armband prutades & köptes från strandförsäljaren.
-
Underbar sista dag på den lokala stranden i Glyfada. Knatade ner vid morgonsolen, och låg och gottade fram till eftermiddagen. Den bästa avkopplingen helt klart är tamejtusan att ligga vid strandkanten och lyssna till havets & vågornas brus. Som en terapi för själen. Vilket lugn det ger! Skulle kunna ligga i dygn och bara vara. Tips för stressade själar! :) Nu ska jag snart knata inåt stan. Fick en påminnelse från en vän om att det är Valborgsmässoafton idag, vilket jag inte hade en susning om. Så nu väntar lite vin & häng på någon uteservering för solen bokstavligen strålar i Stockholm idag! Happy monday fina NI! Festa lungt & med hjärna! ;)

thanks for this time.

Tack syster, mattias & Charlize för denna gång. Har som vanligt varit helt underbart! Saker jag kommer sakna; ALLT! Sommaren, staden, stranden, alla underbara vänner, clubbarna, den goda maten men framförallt sällskapet! Glyfada/Aten är hemma för mig. Jag kommer snart tillbaka!

flowery flowers.

Älskar, älskar denna lilla klänning. Turkos & färgglatt blomprint. Turkos, guld & vitt tillsammans sommartid, HOT HOT HOT! Iaf så är denna den "perfekta" lilla sommarklänningen!

more comfy then a pair of converse.

Nya styltor från Zara, och bekvämare än ett par converse. Dubbel tumme upp!

blue as the ocean.

Yesterdays me in blue.
-
Godmorgon FINA! Klev nyss upp, knappa 4 timmar sömn är jag rustad med. Blev en väldigt spontan utgång igår, som tillslut blev clubbande deluxe! Men herre vad kul vi hade! Jag tror aldrig i hela mitt liv jag dansat så mycket! Här dansar liksom ALLA, så man behöver ju inte skämmas för sina moves direkt, och mina skills värker! Hehe.

red is just not love, it´s summer aswell.

Yesterdays me in lovely new skirt & new shoes.
-
Morning and happy thursday! Här är en dagens från igår kväll då jag, sis & Maddzor tog bilen och brummade till Nobu. Alltså på riktigt, jag har sagt det innan och säger det igen. OM ni får möjlighet att äta på en Nobu restaurang ngngång, GÖR DET! Man kan likna den upplevelsen med en matorgasm. Helt fantastisk! Nu ska jag strax sätta mig med deklarationen, solen skiner och steker ute, men tråkiga måsten kallar. Usch, blä, pest och kattpiss! :( Well, bara göra de, det måste ju göras trots allt!

streetstylers.se

Hittade dessa bilder inne HÄR & HÄR!
-
Lyckades bli haffad på stan, samma dag av ett par streestylefotografer när jag använde denna outfit. Men jag gillar den! Vad tycker ni? Nästa tillfälle ska jag dock matcha dem helt annorlunda. Dansa i neon.

lovely swimsuits.

Må-å-å-å-å-ste ha någon av dessa. Hjälp mig välja en utav dem! Wich one?!

last night poolparty.

Det dracks Jack Daniels m cola eller iskalla Coronas.
Me n Maddzor
Såhär städat & fint var det garanterat INTE framåt midnatt.
-
Hola chicas! Lite bilder från gårdagen. Jag som trodde jag varit super duktig med kameran, men när jag tittade igenom den nyss fanns där knappt några bilder alls. Så detta får ni hålla tillgodo med. Hade en UBER ROLIG kväll igår med häng, massa prat & kortspel som spårade ur inpå nattkvisten. Hehehe. Härliga vänner och underbart väder, ungar som sprang i gräset & fina cigarrer tändes i kvälls-skymningen. Vad mer kan man begära egentligen?! Liiiite trött idag bara, vilken tur en redbull ligger kvar i kylboxen sen igår. Woho! Hur är vädret hemma?! Har våren kommit finally?!

and it will continue.

Oh herregud, riktig trevlig kväll igår! Allt från hembakad jordgubbstårta till Jack Daniels cola i glasen. Jag tittar in med en fet update om ett tag. Ska äta frukost & hinka massa vatten. To be continued!

120422





En lördagens då vi traskade runt på stan & mös med yoghurtglass & lite småshopping.
-
Nu har vi precis käkat frulle och jag ska förflytta mig ut med kaffekoppen i solen och njuta lite. Strax ska vi brumma upp till affären och fylla på drinkskåpet med massa smarriga saker, för idag väntar nämligen POOLPARTY! Woho, gästerna trillar in framåt lunch, så dags att sätta fart nu! Vi hörs med updates later. X JF

playboy bunnies.

Titta vilka underbara mobilskal som syrran överraskade oss med när vi kom fram?! Är dem inte helt underbara?! Det roliga med de hela är att jag varit på jakt efter ett till själv long time, men inte haft turen att hitta något i Sverige. Men nu har jag en med mig jämt. My little white bunnie.

just one day in my life.

Visades många fina skapelser Hos Spalt Pr.
Jag sprang runt med cameran i högsta hugg, såklart. :)
Fräcka bågar med samma färg på glas som bågar. Från Bottega Veneta.
Vill ha dessa beiga solisar från Christian Dior.
Spalt Pr bjöd på massa goda snittar och ny choklad från Anthon Berg med smak av havssalt. Och ni som känner mig vet att jag är lite besatt av just havssalt. I vad som helst. Älskar det.
Älskar älskar dessa röda pjuck från Tiger.
Jung bjöd på en himmelsk fikabuffé som jag kan drömma om än idag, snart 1 vecka senare.
En ny designer som jag glömt av namnet på, visade en fantastisk kollektion hos Jung.
Här är jag påväg med raska steg hem. En intensiv men härlig dag.

peace in heart & soul.

// Maxiklänning H&M Jeansjacka Zara Sandaler Zara Väska Topshop //
-
Hola chicas! Nyss hemkommen från en trip på stan. Gänget sitter ute och lapar sol, jag sitter här och skriver till er och sippar på en god frappucino jag köpte med mig. Vädret är helt underbart och jag bara njuter! Är det inte konstigt hur mycket lyckligare & lugnare man blir av lite sol & sommar?! Älskar känslan. Snart ska vi köra träningspass nr 2 ute i trädgården, har satt upp lite cirkelträning. Pust pust! Svettas litegrann, så vi får slurpa på lite mojitos & annat smarrigt ute ikväll! Som sagt, jag bara NJUTER av att vara här! <3

nelly trend.

Skor från Nelly Trend. Älskar de sista paret (bilden gör inte skorna rättvisa, mycket mer beige in real!)
-
Kalimera! Nu är vi äntligen framme i Grekland. Sitter ute och äter jordgubbar med mjölk till frulle i solen. Helt underbart! Jag och Madde ställde klockan imorse och drog ner till stranden och sprang på strandpromenaden! Fick btw en sååå fin present av syster m familj, har sagt det innan, men säger de igen! Jag älskar min familj och jag älskar att vara hemma. Ja för så känns det faktiskt att komma hit till Glyfada. <3

120418

My absolute favbag from Dolce&Gabbana
Yesterdays me.
-
Nu pyser vi mot Arlanda! Vi hörs av senare hjärtan. Happy thursday!

random from yesterday.


these boots were made for walking.

AW 12 Zadig & Voltaire. Dessa skor väckte stort HA-BEGÄR.
-
Onsdag, mittvecka, lilllördag och även en dag med spring till olika pressvisningar! Senare i eftermiddag ska jag möta upp min fina Madde som kommer till stan med massa packning. Woho, imorgon drar vi mot varmare breddgrader. Lyckan i det! Men först tänkte jag ta med Madde på en spelning med grymma Linda Sundblad på Grill ikväll tillsammans med denna tjejen! Mucho trevlig start på semestern.

flower power.

Todays me in flower costume from top til´ toe.
-
Sprungit runt på presskontor hela dagen & kikat in höstens kollektioner. Ser mycket lovande ut, dessvärre känns det som att plånboken kommer tunnas ut en del. Men, det är länge kvar! :) Nu ska vi njuta av en förhoppningsvis solig sommar! :D Somnade på soffan när jag kom hem och vaknade nyss. Känns som att nattens sömn kommer bli lite lidande.. Dåligt val de där me en liten kort tupplur på soffan som istället blev 2 timmar. Well, en pw och ett intervallpass har jag iaf hunnit med ikväll. Nu rota fram & packa ner sommarkläderna, PEPP! Happy monday sweethearts!

they just need to move into my closet.

Right now I´m having huuuuge cravings for these pinky heels. Just.Need.It.

I check into some rehab.

Härliga Kinke & Linda!
Av minen att skilja kunde jag inte riktigt bestämma vad jag ville äta. :)
-
Bad update igår, sorry, ibland bara funkar det inte. Tiden räcker bara inte till. Så mycket jag vill/ska göra men hinner nästan aldrig me det man utlovar sig för att hinna. Dygnet har för få timmar helt enkelt. Well, igår vart de ju alls ingen pressvecka som jag skrev, självklart börjar den idag! Mitt huvud är så luddigt just nu, glömmer av saker, blandar ihop tider och dubbelbokar mig. Känns som en avkopplings-semester är på sin plats, och vilken tur att jag då på torsdag sitter på ett plan mot sommaren! :) Ska bli HELT fantastiskt välbehövligt!!!

TONI&GUY & pressweek.

Måste, måste tipsa er om dessa shampoo, balsam & hårmask från Toni&Guy. Håret blir som silke utan att tynga ner (mycket viktigt!), inget frizz så långt ögat kan nå, och det skummar rikligt & luktar heaven! Bara en stor tumme upp! Snart ska jag även tipsa er världens bästa saltvattenspray också, hemligheten bakom beacklooken mitt hår har ibland som vissa av er efterfrågat! ;)
-
Nu ska jag inåt stan, pressvecka it is! Blir en del besök på olika presskontor för att bl.a. kolla in höstens kollektion & snick snacka med trevlig personal. Bilder från dagen och "dagens outfit" kommer senare! Stay tuned!

chic streetstyle week 15.

Häromveckan haffade fina Sania mig på stan och knäppte av denna bild på mig iklädd mina favvobyxor från H&M. In och kika närmre på Chic.se

pearly collar.

Ni var ett gäng som för ett tag sen undrade vart jag köpt min pärlkrage. Nu kan jag glädja er med att lindex har fått in ett liknande. Spring och köp! Super att addera som detalj på klänningen i vår/sommar!

white and blinged things are my thing.

Glömt visa er mina naglar jag gjorde förra veckan. JAG RÅDIGGAR DEM! Vi lackade med en kritvit färg och körde på en super blingad nagel. Fy i tusan vilken hit det blev, så mycket komplimanger och folk som berömde för ett par naglar händer ju inte alltför ofta! ;) Jag gjorde dem såklart på LAKA Manicure i Gallerian. Bästa drop-in nagelstället i stan, utan tvekan. Superduktiga nagelteknologer & det hela går på ett kick. Try it!

pure rose gold bikinis.

My fav bikinis. Måste måste ha dessa två, trots strikt solförbud i sommar..

my new me.

Så, såhär ser jag då numera ut i barret! Och jag måste säga att jag verkligen ÄLSKAR det! För mig är detta en HUGE förvandling då jag i hela mitt liv varit väldigt ljusblond. Vad tycker ni bloggisar?!

this is what the easter bunny brought.

Glömt visa er vad påskägget jag letade fram innehöll. Måste varit snäll som fick två saker jag länge letat efter. Favvo-nyheten (läppstiftet) från YSL som tog slut såfort den kom. Givetvis hade mamma varit uppmärksam och snappat upp detta. Nudefärgat & i lite lätt glans. Loves it. Och sen den lilla gröna skinn börsen från Ceannis. Perfekt storlek, och perfekt att lägga ner kort, sedlar och t-banekort i! Tack min älskade mami! <3
-
Btw, vet ni vad jag precis gjorde?! JAG SPRANG 1,2 MIL!! Och det bästa av allt var att jag skulle kunna sprungit ytterligare några kilometer! Den känslan hörrni! :D Och det bästa av allt, att under den stunden jag sprang tror jag att jag kom fram till dom klokaste besluten jag kommit fram till. So far.

yesterdays outfit.

// Gårdagens Joey //
-
Hej fina NI! Detta var en "dagens" från gårdagen. Skulle publicerat detta inlägg igår, men hann verkligen inte med. Vet ni vad, jag har gjort en ganska stor förändring för att vara jag. Jag har färgat håret!
Är sååå nöjd, och kan ni gissa på vad jag gjort, och vilken färgton vi mixat till?! ;)

lchf candy and it taste like heaven.

Slängde ihop världens godaste lchf godis idag. Om man gillar snickers, så kommer man ÄLSKA dessa små rackare. Oh herregud så gott det vart! YUM YUM YUM!
-
Ingredienser:
400 g mörk choklad 70 % (använde lindts, 2 kakor) 
200 g smör 
350 g jordnötssmör utan socker ( ex green choice, kung markatta) 

Gör så här:
Jag använde en brödform, men man kan säkert använda en rund form också.
Smält 200 g choklad och 50 g smör i vattenbad. Smöra formen lite i botten så det inte kommer fastna så mycket. Häll ut chokladen, bred ut till ett lager och ställ in i frysen så det stelnar. Koka upp 100 g smör och 350 g jordnötssmör. Bred ut detta ovanpå chokladen och ställ in i frysen igen (måste stå nu typ en halvtimme för att stelna). Smält resten av chokladen och smöret i vattenbad så länge, 200g + 50g. Häll detta och bre i formen, och sen in i frysen igen tills allt har svalnat och stelnat. Sedan skar jag bara upp allt i kuber, typ engelsk konfekt-style. Förvara i frysen eller kylen, smälter i rumstemperatur. 
Sedan strödde jag över lite jordnötter och strösslade ovanpå. Tror dock det kan bli riktigt gott att blanda i lite jordnötter i själva smeten. 

Receptet hittade jag på; lchfrecept.com

a typical sunday outfit.

// Kappa Karen Millen Jeans BikBok Skor Zara Väska D&G //
-
Godsöndag mina vänner! Hoppas ni haft en underbar & härlig påskhelg! Min har varit helt perfekt på alla sätt. Denna dagen har tickat på som bara den, vart ute och sprungit imorse, kan nog behövas ett x antal rundor innan allt påskgotta jag tryckt i mig är väck! hehe. Har varit en sväng med Maddzor på a6, och snart ska jag knata bortåt Kålgården för lite tacos & film mys hemma hos Oscar & Madde. En helt perfekt söndag!

golden silk.

Ett litet beauty tips såhär på måndagmorgon. Ett super bra "treatment" till håret. Tvättas ej ur, och kan användas i handukstorkat och torrt hår. Håret blir som silke utan att det tynger ner. Tummen upp!

my weekend in photos.

Firat påsk, åkt fram och tillbaka mellan Sthlm-Jkpg, haft en mobil sticka som strejkat TOTALT med internet, firat födelsedagar, spelat in Let´s Dance prog 2, hängt i studion från tidig morg till sen kväll, fått kramas med mina bästa vänner, vaknat upp till vattenbrus och strålande sol, löpturer i för mycket snö, fått fina påskägg med finfina saker, ätit alldeles för mycket godis, varit glad & ledsen, njutit av årets första rosévin, dansat så fötterna blöder, målat naglarna påskgula & myst med mina älskade hundar & min fina familj.

life comes first.

Me and my soulsister.
-
Blev inte alls som jag utlovat någon "dagens" idag. Om ni inte vill se en tjej osminkad som såsar runt i juicy dressen eller träningskläderna för det är i princip det jag gjort här hemma. Har varit så behövligt och skönt, och det e fortfarande lite segt här på bloggen. Men det får bli som det blir, livet går före. Vet ni förresten, nu har jag hållt i träningstrenden så pass bra att löpningen blivit en vana i vardagen. 13:e dagen av 14 idag. Stolt tjej! Hur går det för er? Mitt sötsug börjar försvinna också, ännu gladare tjej! Any tips på bra ersättning till gottat?!

flash bronzer from Lancomé.

Brukar faktiskt aldrig använda BUS produkter men nu när jag inte får vara i solen, eller sola solarium pga medecin jag äter så använder jag mig av dessa produkter från Lancomé. Ger en rättvis och jämn färg över hela kropp och ansikte. Det får bli dagens tips! "Ses" senare med en dagen! Happy wednesday!

pure pink lipstick.

Passar på att låna mammas nya läppstift från YSL medans jag är hemma. Svagt bubbelgums-rosa och det får mig att längta om än mer till sommaren då hudtonen sakta ändrar färg.. Kan se hur det gör sig ännu bättre tillsammans med ett trassligt "beach" hår och en skir, tunn klänning. Loves it.

the perfect biker jacket.

För er som inte hittat den perfekta biker skinnjackan för våren måste jag tipsa om denna finingen som min mamma införskaffat i dagarna. Mjukaste lädret & med de finaste detaljerna. Från Zara!

latest days trough my phone.

Här är några bilder från senaste dagarna från min Instagram. Ni vet väl att ni kan följa mig både där (@joannafingal) och på min twitter där jag uppdaterar mest hela tiden.

some sunday shopping.

Lite söndags shopping då. Underbar romantisk spets top med peplumkant & den lilla bohem chica fransväskan! Gillar ni? X JF

perfect washed black jeans.

Var ju i behov av ett par nya svarta jeans då jag sliter ut mina andra par ganska fort. Går ju nästan bara i svarta jeans. Dessa är iallafall mitt nya jeansköp och de kommer från BikBok. Modellen heter Groupie, låga i midjan, tvättad svart denim och dem sitter alldeles perfekt. Jag älskar dem och kommer nog bo i dem. Priset är heller inte farligt, 499 spänn får du slänga ut, och de är definitivt värda de!

RSS 2.0