Let´s Dance 2012.

Redo med verktygen i nävarna!
Bästa Helene!
Praktikant Sara stryker skjortor! Finns en hel del av stryka!
Lite bilder från gårdagens premiäravsnitt av Let´s Dance! Dagen vart minst sagt hektisk, så någon tid för blogg fanns ej. Och senaste dagarna har jag faktiskt tagit en välbehövlig paus från bloggen. Får se hur jag kommer köra på dem närmaste dagarna. Man måste stanna upp ibland och lära sig lyssna på kropp men framförallt livet. Vi får se hur mycket jag orkar, och hur mycket ja känner för det! Vad tycker ni om Jessica & David förresten, och dansarna?! FINA va? :) Och visst vart dem duktiga! Jag är så laddad för att det dragit igång igen!

shoes, shoes, shoes.

4 par som mer än gärna får flytta in hos mig nu, nu NU! Den svarta kan jag inte släppa, då jag är en sucker för svarta, spetsiga skor. Sen att dessa är bekväma också. Den gula pumpsen måste jag bara ha. No words needed. Den röda är perfekt till alla sommarens blommiga klänningar och den beiga med plexi klack är också den helt underbar. Ser den till en ljus kostym. Mmm mm mm! Ja det var min lilla kärleksförklaring denna tors då.

yellow, dear fellow.


saturdays birthday-bash.

Lite random pics från Isas födelsedagspartaj som vart i lördags, och bilderna har jag snott av min kära vän Madelene som både är duktig och snabb med kameran! Så bra styrt, och vi hade så kul som man ser lyser igenom ganska klart på bilderna! Tack Isa & Sara för denna härliga kväll! <3

todays wantie.

Fortsätter på det rosa spåret. Dessa FAB batik byxor hittade jag igår inne på Mango. Hur fina?! Kap dessutom, 299 pix! Det måste få bli dagens tips. Rosa & batik, good combooo! Nu ska jag rusa, idag flyttar vi in hela vårt kostymrum i Frihamnen för på fredag sätter det igång! Tjoho!

pink tweed.

// Bastopp T by Wang Kjol H&M Skor Topshop Väska Ceannis Kappa Zara //
-
Hoppade i min rosa tweedkjol denna måndagen till ära. Har som sagt rekat lite skor, och haft uteserveringshäng med gulliga Kinke. Nu kom jag precis hem från min löptur, och vet ni vad? Idag slog jag personlighetsbästa! Yippie! Ordspråket "Hårt arbete ger resultat"! är synnerligen sant!

think pink.

Nya kaffemuggar & nagellack. I rosa såklart.

sneak peak of todays.

Tweed är en stor trend som slår nu i vår. På kavajer, byxor eller som min kjol på bilden. Gillar det, lite chaneloigt sådär. Nu ska jag pysa inåt stan, massa rekande för Let´s Dance som har premiär nu på fredag. Ni kommer väl kolla?! :) Spaningsjakt efter snygga skor till fina Jessica blir mitt mission idag, kanske hinner pysa in för att få tassarna gjorda på LAKA i gallerian också. Mina fötter är i desperat behov nu när dom ska visas i öppna skor, HJÄLP! Ha en fin måndag så hörs vi senare! Kärlek JF

today it feels like a typical sunday.

Sitter nergrävd i massa papper & måsten som jag skjutit framför mig en längre tid. Äter soppa och dricker proteinshakes. Ungefär så ser min söndag ut. Har fortfarande massor kvar att fixa, och on top of that så ballade datan ur i förmiddags och vägrade vara me. Efter lite xpert hjälp från gulliga Micke är den nu på banan igen! Yhej! Snart ska jag iaf efter x antal timmar knyta på mig mina snabba skor och springa ut en runda i det härliga vädret jag helt låtsas som det inte existerat idag. Behöver suga in lite ny luft till både lungor & hjärna. Btw var kvällen hos bästa Isa igår så KUL! Därav lite trötthet idag också, bildrace på detta storslagna B-day party kommer, stay tuned! Buenas Noche!

favourite sunnies.

Fav sunnies. Mina Ray Bans wayfarer är mina absoluta favoriter, dock ser jag att dem ser likadan ut. Men ena paret är i svart & de andra i svart/brun melerat.

goldylicious.

Mitt nya guldiga kap. I love you!
-
Godlördag vänner! Själv har man varit uppe med tuppen denna lördag. Tvätt-tid & saker att bocka av från "to-do listan". Ska hinna ut på en löptur innan omstyrningen för kvällens B-day partaj går av stapeln! Idag ska vi nämligen fira Isas födelsedag med pompa och ståt! HURRAY! Skorna ovan åker nog på, har dock inte riktigt bestämt övriga outfiten. Well, de lossnar nog. Köpte btw också ett par kickass byxor igår, WOW! Som Petra sa, dem gör verkligen underverk för rumpan! Tummen upp! Nä nu ska jag återgå till mitt skrivande. Puss sålänge

my soul is dancing salsa.

// Todays me in fav trousers from h&m // Pics taken by this gorgeous lady! //
-
Hola chicas! Vilken dag, vilket väder! Man kan ju inte annat än att le, och själen dansar salsa! Yhej! Varit en runda på stan med Madde, ätit glass i solen, hämtat klänning till Jessica & shoppat litegrann! ;) Nu kom jag precis innanför dörren, har varit ute och sprungit runt sjöstan i ett linne?! Funfuckingtastic! Nu ska jag rulla mig några köttbullar, my speciale ;) och sen hoppa in i en dusch! Ikväll vankas vin med Mikey! Love the weather, love life! Tror mina nya skor jag köpte idag åker på, guld & öppna i tårna.. Show u tomorrow! X JF

beachy beach look.

De där settet med shorts & linne. Just gotta love it.

120322

Här är en bättre bild på skorna jag haffade igår. Sista paret, på Zara. Stod ett par kvar, i rätt storlek och bara väntade. Så jag kunde ju inte annat än att slå till. Ni kommer få utstå en del sena promenader genom stan..
-
Godmiddag kära vänner! Står i startgropen för att knata iväg. Idag blir det inspelning av en liten grej till Let´s Dance som sagt. Sorterat kläder hela morgon, så nu ska nog allt vara med! :) Vi hörs i eftmidd! X JF

todays buy.

Dagens fångst! Byxorna med dipdye i neon bara ÄLSKAR jag. Skorna kommer även dem användas väldigt flitigt nu när vädret börjar tillåta de!
-
Kom precis innanför dörren, ska i princip bara vända på klacken, byta om till det ovan och dra iväg på lite skojigheter med min bråk Caroline. JC Sverige har en liten tillställning ikväll som vi ska förbi en sväng. Dock blir det lungt då jag imorgonbitti drar mot studion och vi spelar in en grej till Let´s Dance! Yey, finally!

fav quote of all times.


keep thinking colour.

Fortsätter i färgens tecken. Dessa armband från h&m pryder redan min handled. Trodde jag skulle bli sjukt less på färg väldigt fort just för denna färghypen som varit/är just nu. Men inte än så länge. Lika mycket som mina blickar dras till dem mer naturella färgerna så dras jag till ja just färgerna. Om du inte vill bära färg på kläder, satsa på smycken eller sätt lite färg på läpparna istället!

colourful clutch bags.

Underbara kuvertväskor i skinn med små tassels. Finns i alla regnbågens färger, kornblå, grön, rosa, orange, creme osv. Ja, you name it! Fantastiskt fina.
-
// Update! Väskorna kommer från butik Chamonelle i Sturegallerian och kostar 699 kr! //

H&M exclusive conscious collection.

Några favoriter ur H&M exclusive conscious collection som släppt i butik och på nätet den 12 april. Jag Ä-L-S-K-A-R den blommiga klänningen med tunna axelband. En riktig killer-body klänning! Likaså den lilla neonfärgade vippklänningen med öppen rygg är en favvis! Jag kommer definitivt stå och knacka dörr! Måste bygga upp min garderob med lite klänningar inför sommaren har jag insett och dessa är verkligen starka kandidater! Vad känner ni, och har ni någon favorit ur kollektionen?!

mickey the mouse.

En "dagens" från när jag var hemma i Jkpg sist. Besrämde mig för att inte lägga upp ngt då min lilla mamma kommit åt ngn inställning på min system så alla bilder blev alldeles grusiga! Ni ser?! :) hehe söta mamma! <3 Men nu kommer den upp iaf! Är tillbaka i Sthlm, kom hem i fredags. Åkte direkt från station till jobb, från jobb till Aw, från aw till middag och lite fredagstango! Oh herregud, igår stupade jag i säng innan 21.00. Har nog inte hänt en lördag på ett bra tag! Nu är jag iaf utvilad och ska strax knata iväg, vi "ses" lite senare hjärtan!
Btw så saknar jag tjejerna i mitt liv massvis. Mamma, syster, Charlize & mina besties "därhemma!" <3

don´t have much to say today.

Todays me with NO energy and no makeup at all in all pastell.
-
Idag har jag varit mer död än levande. Kan nog bero på det gråa vädret som har dragit in över Jkpg idag. Gillas inte! Energin är på botten, orken som bortblåst och hudtonen lyser grå. Förlåt för min negativa inställning idag, men ibland är de så. Var iaf uppe en sväng på a&6 tidigare idag, skulle bara ha en sak så blev en snabb vända in & ut igen. Ikväll spelar Hv kvartsfinal nr 3, KOM IGEN NU HV!! Sen var det ju Club Caj också, var ju ett bra tag sen man var där, kanske man ska bränna av en liten torsdagstango i vanlig veckoanda?! :) Hehehe. Åker ju hem imorgon igen. Först blir det iaf att heja fram Hv till seger och att släpa mig ut på en joggingtur som jag inte alls har någon ork eller lust till idag. Antar att det bara är att bita ihop. suck! X JF

new neon runners.

Härmade syrran och införskaffade nya runners häromdagen. ÄLSKAR DEM, och får en kick av att bara titta på dem! Köptes som joggingskor främst, men kommer användas flitigt till ett par jeans och vardagskläder aswell!

roadtrippin with mummy & grandma.

Idag har jag, mammsen & mormor varit iväg på en mysig liten utflykt! Åkte tidigt imorse och kom hem sent i eftermiddags. Oh herregud, vi har varit i Ullared. Har ni varit där? Jag säger då de, vilket kaos! Blir trött i huvet av att bara tänka på de. Phew.. Men fasiken man kan fynda prylar till hemmet for sure, men nu behövde jag dock nada, njet, nothing! Köpte strumpor & ett mobilfodral! Hehe, nää, varuhus dit alla shoppinggalna & virriga tjejgäng åker är inget för mig! Dock ett kul onsdagsnöje! :) Nu ska jag knyta på mig mina nya fina, färgglada joggingskor och ge mig ut i spåret. Vet dock inte om jag ska springa eller gå en raskis. Mina ben DÖR träningsvärksdöden. Man kan lätt misstolka vad jag gjort när man se mig gå! hihi. Buenas noches!

wich one to choose?

Vilken utav dessa silver styltor ska jag välja?! Kan INTE bestämma mig.. HELP ME OUT!

beautiful breakfast and a sunny morningwalk.

Underbara morgon. Vaknade av att solen strålade in i rummet. Började me en morgonprom runt sjön med hundarna och en mumsig frukost med mamma. Känner ett sådant glädjerus i kroppen som är svårt att beskriva. Önskar att alla fick känna den känslan varje dag! Utanför fönstret sopas gatorna, ett klart vårtecken, solen strålar, temperaturen ligger redan på 15 grader (!) och snart ska jag och mammsen knata ner på stan och käka lunch och strosa runt lite i affärerna. Har några ärenden som måste fixas, och grejer som ska köpas. Ikväll tänkte vi göra egna tapas. Har ni några goda tips & recept på vad jag måste göra?!
En yummie lchf frulle med scramled eggs & kvarg m färska bär.
Här finns ingen risk att få c-vitaminbrist inte. ALLTID det stora fruktfatet som står framme.


home sweet home.

Todays me
-
Home sweet home, äntligen hemma! Fick ett ordentligt välkomnande i form av världens pusskalas av två glada hundar! <3 Nu ska jag och mamma knata iväg på en kaffe på bryggan, sen strax ska vi upp till Axamo och springa! Alltså vädret, jkpg bjuder på 15 grader och sol. Folk springer ute i kortbyxor, och hela stan är full av soldyrkande människor. Man märker verkligen att folk kommer ut ur sina iden när solen tittar fram. Ikväll ska vi hitta en mysig restaurang och njuta av varandras sällskap och fira att våren är här!
Förresten, dags att köpa ett par nya svarta jeans. Tighta, stuprör & låga. Har ni några tips?!

on my way back home.

Ungefär lika uttråkad jag ser ut.
-
Här sitter jag, på tåget, sjukt uttråkad men snart framme. Pratade med mamma imorse och bestämde mig ganska fort för att boka en spontanbiljett hem till familjen ett par dgr. Om man har möjlighet och är ledig, varför inte! :) Lämnade ett soligt sthlm men det ska tydligen vara snäppet värre i jkpg, 15 grader! Vi ses lite senare hjärtan! Nu ska jag döda sista kvarten med ett mysigt telefonsamtal. PUSS sålänge.

have been busy living life the past days.

HEEEEEJ KÄRA VÄNNER! De senaste dagarna har det verkligen inte funnits någon tid för varken data eller blogg! Har knappt varit innanför min dörr. Jobb lååånga dagar, och massa annat om kvällarna. Ja, jag har varit för upptagen med att leva livet och hinna me de saker som stod i almanackan. Har varit invigningar av ställen, melodifestivalfinal & annat roligt. Men nu är jag tillbaka, och ska blogga så mycket det bara går. Hoppas ni förstår! Bloggen tar ju upp en stor del av ens liv och fritid, älskar att få skriva till er, men ibland måste man bara få en liten paus och tiden ska räcka till såå mycket mer. Och min paus var nu!

two favourites in store.


I finally found it.

Alltså lyckan när jag hittade denna blus idag i Kista av alla ställen. Givetvis var den slutsåld i stan sen dag 1 i min storlek. Så jag gav upp hoppet lite, tills idag då! Wooho, älskar färg & mönsterkombinationen! Bestämde mig för att haffa den när jag såg den på min kära Helene i ett avsnitt av årets "Stylisterna" Gillar ni?

chloé autumn 12

Detta får mig att om det finns möjlighet att längta pyttelite till hösten och säsongens mysigaste kläder.

on my wishlist.

Oooooookej, väskan behöver ingen närmre kärleksförklaring och skorna är så söta att jag gärna dansar balett i dessa runt på stadens gator. Skorna borde vara i butik väldigt snart, får hålla utkik. Super cravings!

just a silly photobooth.

Doesn´t get any better than this today.
-
Vet ni vad jag hatar med att vara bloggare ibland? När man är ensam och inte har någon som knäpper av en bild på en. Jag är heller inte den som frågar någon random på stan, tyvärr. Nu pyser jag iväg in till stan för lite jobb i min jeansväst & rosa brallor! Vi ses ikväll! X JF

golden leather jacket.

SATAN att jag sprang på denna jäkel idag innan jobbet. Hur cool? Kan inte släppa den.. Den skulle vara klockren till det, det & det.. Ja ni fattar ju tankegången här hemma just nu! Enda minuset tror jag är att jag kommer tröttna ganska fort, (typiskt mig) för den är ju ganska speciell.. Vad tror ni, är det en saver?!

every girl wants long fabolous lashes.

Min absoluta favoritmascara alla kategorier. Testat de flesta dyra mascaror, men ingen slår fasiken denna budget rackare! Telescopic carbon black från Loréal förlänger & separerar! Älskar den!

sneakers maniac.

KARL // GIUSEPPE ZANOTTI // LANVIN
-
Could barely do anything for the ones in the middle.

monday is not actually a funday.

Todays me in a lovley green blazer
-
Måste dock lära min kamera-man att hålla kameran rätt ser jag! Rätt vinkel är ju a & o för en bloggare. Hehe, skämt å sido! Haft en riktig slappemåndag. Hur ska man nånsin kunna göra en måndag rolig? Iaf, fikat med Jannike & Linda, och nu vart klockan redan kvällen, och jag ska ge mig ut på en löptur runt sjöstan. Sjukt opepp, frågan är vad som hände med träningsfreak Joanna?! Hur går eran träning? KAN VI INTE PEPPA VARANDRA?! Dela med er!!! Sommaren är närmre än man tror, uteserveringarna öppnar ju för tusan om 1 månad och snart ska man köpa bikinis och gå med kort-korta klänningar! Ångest!

kill your darlings.

Målar naglarna i absoluta favorit neon lacket från LAKA samtidigt som Anine Bings ljuva stämma pumpar ur högtalarna. Happy Monday, and let´s do this day!

interior inspiration.


walking trough town.

Hade en urmysig fredag igår. Mötte upp Isabelle i stan, fixade lite ärenden och promenerade från Östermalm till Söder. Sååå skönt, och invigde skinnjackan! Åh, härliga sol, försvinn nu inte! Framåt kvällskvisten mötte jag upp mina två Caroline för smarriga drinks på Söder innan taxin gick vidare mot stan och dans hela kvällen/natten! Stupade i säng och avslutade natten på Kungsholmen i Carros soffa och klev nyss innanför dörren hemma! Ska ut på en rask prom, suga in lite syre och frisk luft till hjärnan. Kvällen e väldigt oklar, Avicii eller inte?! Vi får helt enkelt se vad som händer! Ha en fin helg hjärtan. Toodels!

e.l.f. Cosmetics.

Fick äran att prova lite smink från e.l.f. Cosmetics för ett tag sen. Jag som är väldigt kräsen då det kommer till smink, är detta absolut en kandidat att räkna med. Har hunnit testa highlightern, ooo ja, den glimmade & skimrade till exakt sådär den ska göra! Kommer med recension på foundation om några dagar!
Eyes Lips Face Cosmetics blev lanserat i USA 2004. Ett nytt skönhetskoncept som erbjuder en serie av kosmetika som återfuktar och livar upp din ansiktsfärg utan att kosta skjortan. I serien kan du hitta: Rimlig bas, utrustning, penslar, mineral makeup av mycket bra kvalitet. Det bästa av allt tycker jag nog ändå är pengarna. För en mineral foundation eller highliter får du betala endast 37 kr?! HUR BRA?!

Gå in på eyeslipsface.se och gör din egna beställning!

graduating party.

Kass kvalle, kom åt ngt inställning. Dessa kameror va! hehe. Hade iaf på mig den lilla festblåsan igår, tillsammans med ett brett guldbälte & mina nya loves på fossingarna.
Igår hade vi en supermysig dag/kväll hos bästa Mamasan! Hade avslutning med hennes Stylist-skola som hon har. Vid lunch var jag, Isabelle & Lotten där och började förbereda snittar & tilltugg, hämtade 10 flaskor bubbel på systemet. Så mysig kväll, fixade och donade & satt och prata in på småtimmarna om allt & alla. Säger de igen, jag ÄLSKAR mina fina kollegor. Vad hade jag gjort utan er?! <3 Men iaf, stort grattis till er tjejer & killar som gick ur skolan igår, bra kämpat och så duktiga ni varit! Nu ska jag käka frukost, sen är jag i valet & kvalet om jag ska packa den lilla weekendväskan och fara hem till Jkpg över helgen?! Denna beslutsångest..

plastic and neon.

My everyday bracelets.

Dessa armband sitter oftast ständigt runt min armled numera. Förutom det stora, plast armbandet som skiftar i neonfärger beroende på vilket ljus man står i. Älskar att det är så stort och stelt. Och i neon då såklart. Bilden gör dock inte armbandet rättvisa, det är så mycket finare in real.
-
Förresten, ibland när jag har mycket och är sämst på att ger er livstecken här på bloggen så kan ni alltid följa mig på min Twitter! Där uppdaterar jag mest hela tiden. HÄR HITTAR NI MIG!

RSS 2.0