bye sweden, hello turkey.

// Top H&M trend Byxa H&M trend Skor Zara Väska Zara Sunnies Ray Ban //
-
Yes, precis det jag ska göra nu! Italiensk buffé & ett glas rose står på kvällsmenyn. Ikväll bär nämligen bilen mot flygplatsen och Turkiet i 1 vecka! Ska bli fantastiskt skönt och härligt. Spa hotell, så ska bara ta de lungt och umgås med nära och kära. Precis vad min kropp och själ längtar efter! Tar med mig kameran och datan ner, så hoppas på att hotellet (som annars erbjuder allt) även har ett bra och fungerande internet! Hoppas hoppas. Vi hörs när vi hörs gullisar! Puss på er hjärtan.

little goddess.

Min fina, vackra "lilla" kusin har blivit stor. Igår gick hon & Adam balen och om 2 veckor tar hon studenten. Jag hängde som sagt med henne hela dagen och förevigade deras dag. Hon strålade verkligen i sin vackra, vita gudinne-liknande klänning. Så fina var NI! <3 Och en annan sak, den andra "lilla" kusinen kom hem från Australien igårkväll, och idag ska jag få krama henne, 6 månader senare. HAPPY HAPPY!

30 maj 2012.

Espadrillos & håliga jeans har varit dagens bekväma kostym. Hängt med fina kusinen hela dagen och agerat fotograf då hon gick balen idag. Jiiiiiz, världens vackraste vart hon. Aaaaamazing!

too faced.

Lite nya skuggor från Too Faced. "Smoky Eye" & "Natural Eye". I boxarna finns 9 olika skuggor som du kan kombinera. Det fiffiga med dessa är att om du är nybörjare (som jag), finns det små kort inuti som beskriver enkelt och lätt hur du ska göra! :) Finns bl.a. på eleven.se

whiter shade of pales.

Todays me in my mamas new, lovley white panties & my new white shoes.
-
Ska strax köra igång med en storstädning bland all min packning här hemma som står precis överallt. Saker ska packas upp, för att senare packas om på nytt imorgon igen. Finns det ngt tråkigare än att packa?! suck. Well, bara sätta igång I guess. Ska iaf snart ta en paus och packa in mig i bilen och fara mot löparspåret i skogen. Måste få ur mig lite jobbig stress och konstig magkänsla som jagar runt i kroppen. Vädret har ju slagit om också, och sol vet vi ju alla är en riktig glädehöjare. Tumme upp för de!

120529

Mornings dolls! Igår vart en sjukt stressig dag, därav frånvaron på bloggen. Ibland har man fasen ingen som helst tid till övers. Hur mycket man än skulle vilja göra allt så har inte dygnet tillräckligt med tid. Iaf, jag fick med mig syrran på en kvällslöptur innan vi knatade bort till min finaste Madde. Hon hade grillat massa goda grillspett och hade gjort en yummie yummie sallad. Sen drack vi rose och tjatade bort mestdels av en mysig kväll. Spontantkvällar när dem är som bäst! Och fy tusan vad jag älskar mina vänner! <3
-
Och STORT GRATTIS till Felicia som vann kitet från Toni&Guy! Jag kontaktar dig via e-post! :)

beautiful sunset down the hill.

Söndag mina vänner, och en underbar helg på västkusten börjar lida mot sitt slut. Iofs åker vi inte hem förrens imorgon, men ändå. Här är iaf några bilder från häromdagen då vi strosade runt på bryggan i en fantastisk solnedgång as you see, och käkade gott på Pelles Rökeri. Skaldjurssoppa som smakade deli. Igår vart det uppdukat en underbar skaldjursplatå här hemma. Krabbor, havskräftor, kräftor & räkor. Direkt från havet. Om det är något jag skulle kunna leva på är det nog tamejtusan skaldjur, för fy tusan vad gott det är!

we´re gone fishing.

Mina små älsklingar.
Hawaianas sitter på var & varannans fossingar.
Vy från bryggan.
-
Lite bilder från gårdagen. Fantastiska gårdag. Strosade runt i området, åt färsk torsk i solen, strosade och tittade på massa lyxiga nybyggen & båtar på bryggan och somnade tillslut i eftermiddagssolen. Finns det något mer underbart?! Svar nej! En löprunda med mammis hanns också med innan gänget dök upp. Hemmagjorda mojitos, och mysigt sällskap på balkongen i underbar kvällssol med fiskmåsar som bakrundsmusik innan vi knöt på oss skorna och knatade ner till Pelles Rökeri och käkade. Så yummie. Nä, nu ska jag ta fiskespöt i handen och traska ner till havet och förhoppningsvis dra upp några stora makrillar som senare kan grillas & serveras till lunch! Wish me luck! :)

life is pretty damn good.

Blommigt, knälångt & plisserat.
-
Vaknade upp till strålande sol och fågelkvitter. Tog med mig lillan & traskade ner till affären och köpte frukost i lilla lokalbutiken. Älskar detta ställe. Sprider ett sånt lugn i själen, och här hälsar man på alla som om man vore en familj allihopa. Så härligt! Ikväll utökar vi familjen med moster, man & kusiner. Fullt hus med andra ord, och skafferiet är laddad med både mojitos, drinkblandningar & tonvis med öl till grabbarna. Detta ska bli underbart!

countryside.

Precis hemkommen efter en härlig pw med hundarna och Charli runt sjön. En myslunch med mormor på stan har också hunits med. Herrejäklar vilket väder det är ute! Sommar, du är mer än välkommen! Snart ska jag hoppa i juicy setet och hoppa in i bilen. Åker till mormor / Görans sommarhus på Bästkusten/Smögen över helgen, och fy tusan vad underbart, fantastiskt det ska bli! Skärgårdshäng, mys på klipporna och rose på terassen. LIVET när det är som bäst!

i walk with u til´ your sun goes down.

// Skinnkjol VM Tröja BikBok Skor Zara Väska Mulberry Lily //
-
Morrn morrn min vänner! Har recis slängt i mig världens godaste mamma frukost. Så nu sitter jag mätt och belåten i soffan med mitt morgonkaffe och skriver till er. Bloggtorkan igår berodde helt enkelt på att tiden inte fanns. Satt knappt ner på rumpen på hela dagen. Pusskalas med vänner och familj, iväg på massa ärenden, lunchdejter, tränade dubbelpass och hälsade på vår lilla farmor på sjukhuset, och åh vad jag inte klarar av sjukhus. Ångest! Och inte heller mår jag väl av att se hur människor kan förändras sen bara knappa månaden tillbaka. Älskar dig farmor. Nu och föralltid. Du kommer alltid vara min lilla ängel. <3

nothin mousie ´bout it.

Nytt lack från "Minnie Mouse Collection by OPI" i färgen "Nothin mousie ´bout it"  i svagt glitter rosa med små, hjärtformade flakes. Man blir verkligen glad av att kladda med de, och letar hjärtan för fulla muggar! :)
-
<3 Just gotta love everything that including love. <3
Glöm inte att tävla HÄR!

competition with Toni & Guy!

Nu har du chansen att vinna ett litet kit med mina favoriter från Toni&Guy! Serumdroppar som är magiska för slitna toppar och frizzit hår, hårspray som ger en bra volym och sist men inte minst det fantastiska saltvattensprayet som jag använder i stort sett jämt. Love it. De enda du behöver gra är att lämna en kommentar om vem du är och varför du ska vinna! Shoot! Drar en vinnare på söndag 27/5!

love mixing cami & leo.

Ny vecka, nya tag! Idag har jag massor av saker att bocka av på listan! (Jo, jag har faktiskt skrivit en, annars kommer jag aldrig börja!) Och inte har jag börjat ännu. Solen på balkongen lockar tydligen mycket mer än packning & röjning. suck. Well, solen både värmer & strålar ute och idag har jag på mig denna nya kjol, slapp och skön som tusan! Och gissa vad jag hitta längst ner i lådan, cami linnet jag letat efter! Garderobsfynd är ju bra roliga! Älskar mixen av camoflage & leo. Jag är ju xtra svag för mönstermix. Förresten, kika in senare då en tävling kommer ut här på bloggen med favoriter från mitt badrumsskåp!

these top, and that trousers.

Den tröjan, och dom byxorna. WOW! Någon som vet vart jag kan hitta liknande? Om man inte vill slänga ut x antal lax för Celine topen borde man väl kunna glida in i en basketbutik och hitta liknande?! Eller?!

the bigger, the better.

I sommar kommer jag INTE spara på krutet. Bling både här & där. The bigger, the better.

couldn´t survive a summer without a pair of golden shoes.

Visst är dom underbara mina nya klackisar?! Jag älskar dem. VERKLIGEN! Klacken, färgen & modellen är nästintill perfektion. Till en bra peng dessutom. Två tummar upp!

zebra pants.

Kom över dessa råsnygga brallor. Ni ska bara veta hur mitt huvud fantiserat ett bra tag om de perfekta zebraprint jeansen/byxorna. Tycker dessa var mer eller mindre perfekta faktiskt! Måste ta en funderare om det får bli ett köp. Vad tycker ni?! Förresten mommy, vill du gräva bland mina sommarkläder och kolla om jag har kvar mina zebra shorts med guldkedjor?! :) Satan i gatan om jag slängt dem. Morr! Kan mycket väl vara så när städtanten (jag!) är igång så kan man inte vara säker på att ngt sparas. Det mesta åker ner i säcken! Sen är det ju jäkligt bitterljuvt när man en dag letar efter ngt som man var trött på då, men gärna skulle ha nu..

120516

// Vaxade jeans Zara Kavaj VM Boots Zara //
-
Precis kommit innanför dörren och ska bara vända på klacken. Middagsbjudning it is! Finns det något härligare än att få ett sms i slutet av dagen där det står; "Sugen på middag & vin hemma hos mig ikväll? Ehh JA blev mitt svar! :) Så nu pyser jag igen, ha en fin lill lördag sötenosar! X JF

it´s the details that makes the outfit.

pics from jakandjil.com

this is how I spend my tuesday evening.

Smarrig läsning & hemmagjorda socker popcorn. Yammiest ever!

the little sandals.

Finfina små sandaler från Nelly.com. 249 pix får du slänga ut! Lätt värt.

black and blue. a saver.

Såhär ser jag ut idag. Trökiga photoboth bilder, I know, but you know. Nu pyser jag strax iväg, blir jobb hela långa dagen idag. Hörrni, svarta jeans & blå skjorta, hetast just nu! Simpelt, men attans så nice! Puss sålänge.

obsessed with sunnies.

Kaxiga "kattglas" modell rund & gula wayfarerlookies till samlingen. Check.

my wishlist.

Runda bågar från Ray Ban & platta knatare från Lanvin.

hells kitchen.

Jag och denna fina brutta från Hells.
-
Nemän, måndag igen. Oooooookej, no blogging igår, och det berodde på att i lördags mötte jag upp ett gäng på Scandic Grand för lite vin & mat innan färden tog oss till Stures. Var jäkla produktiv där på nattkvisten, hann med en jäkla massa. Och hemma var jag, på tidiga morgonkvisten, närmare bestämt kl 05. Jag som var övertygad om att jag bilvit gammal & grå, skenet bedrog sannerligen! Hon kan alltså fortfarande, yhej! Men det var värt lite trötthet igår, för SÅÅÅ satans kul vi hade! Sen man man säga att jag crashade i säng ganska tidigt. Förresten, här ser ni den nya magtoppen från American Apparel, älskar älskar skiten. Tydligen poppis bland killarna att visa mage också. Ja så var de.

lets talk some serious hairtalk.

För att få till ett "beach-hår" fastän jag inte varit på stranden & doppat huvet i saltis så använder jag mig av rackaren till vänster i bild. Ser ut som du kommer direkt från det blå. Rackaren till höger i bild är mitt nya favvis torrschampoo. Luktar heaven, du blir inte vit i håret och dessutom ger den alldeles lagom med volym! Definitivt 2 nya favvisar i badrumsskåpet. Båda från Toni&Guy och finns att köpa på Kicks & Åhlens.

walk the line.

Just shoe-perfection.

come join me into our costumeroom.

Urballt skinn/frans linne från Zara.
Tonys kostym för kvällen är färdighängd.
Får det vara en näsduk någon?
Föra veckans vackra klänning som Jessica bar kommer från Lars Wallin.
Sara knåpade ihop ett HUGE halsband ;)
Praktikant Cajsa sorterar & viker fint i lådorna.
Dansarnas vackra kosymer hänger uppradade.
Här pausar vi emellanåt med alldeles för mycket kaffe. Underbara kollegor!
-
Halloj fredag! Allaredan helg igen. Herregud så tiden susar förbi! Läskigt! Men iaf, fredag idag, alltid lika härlig känsla. Ikväll ska jag på middag hem till världens bästa mentor/chef Mamasan (Helen) Hon har flyttat till en urfin lägenhet så den längtar jag mest efter att få se, men givetvis också att få älta livet över vin med finaste kollegorna. Helen, Isabelle, Lotten & Madde! Happy friday!

military school.

Ja precis så kändes de att komma till Studion igår. Nästintill alla hade på sig en armyjacka. Including me.
Jacka H&M Byxor Zara Jeansskjorta Only Skor Steve Madden
-
Igår vart det ju som ni vet Let´s Dance igen. Vad tyckte ni om Jessica & David? Jag tyckte J såg ut som en goddess i sin långa silverklänning. Fining! Om ni titta kan ni heller inte ha missat när Jessica tappa sitt örhänge?! En stylist värsta madröm när något sånt händer!! Vilken tur vi har världens bästa David som alltid räddar allt så snyggt och gjorde det till en rolig grej istället! :D Nu ska jag pysa inåt stan för ett litet spännande möte, samt kolla in en grej på American Apparel som jag lääänge suktat efter! Puss

my life, my days.

Igår luftade jag mina finfina skinn loafers med guldnitar, jag visade magen i fredags, (tur den är någorlunda i trim!) Fick hem en ursöt "Minnie Mouse" for OPI kollektion varav ena lacket hade hjärtan flarn i sig <3, sen har jag slutligen VARJE dag snörat på mig mina Nike Pegasus och luftat tankarna i sköna, underbara kvällsluften.

proteinshake.

Vissa har frågat vilken slags proteinshake jag använder efter träning. Och tadam, här är den! Supergod! Blanda med vatten & bär, eller om man vill ha den lite fylligare släng i lite mjölk eller youghurt istället! Klart!

slap watches.

Hur cool är inte min nya vita klocka från slap?! Ni vet såna grejer man lekte med när man var liten som man slår mot en arm så omringar den dig?! Exakt så funkar denna! Kul att bryta av med den gamla hederliga klockan man alltid har på sig. Och just för att jag nu har en crush för vitt kommer ju denna funka perfekt! Tumme upp!
Beställ din egna HÄR!

why hide when u can be seen?

Allt från Nike. (Igga den överjävligt fula plastmattan som ligger i lägenheten. Uääk!)
-
Nu sticker jag ut i spåret och rensar tankarna lite. Enligt mig bästa terapin som finns! Älskar att få "stänga av" och känna adrenalinet pumpa till hög musik i lurarna! Loooves it. Vad tror ni, är det ngn som kan missa mig i mitt "inte så färgglada" löparset?! ;) Well, skorna blir jag peppad bara av att titta på!

coffedate.

Nu pyser jag ut på en kaffedejt i solen! Har mest bara skrotat omkring hemma idag, städat och börjat ordna/sortera upp bland alla mina prylar inför sommaren! Oh herre jesus vad saker man samlar på sig! suck!

you look like candy and I wanna eat you up.

Dessa karameller skulle gärna få ta plats på min skohylla. Som plockade direkt ur en godispåse! Hur söta?! Rosa eller mintygreen?! Hmm.. Vilken tycker ni ska tryckas ett "klick" på?!

antikt gammalt & nytt.

Var inne på Antikt gammalt & nytt i förra veckan och panikshoppade ett par örhängen till Jessica till torsdagens Let´s Dance. Hon hade på sig en röd blommig Lars Wallin klänning och örhängena längst upp till vänser i bild. Blev riktigt bra! Eller vad tyckte ni? Älskar denna lilla, men ack så fullproppade butik. Jag fyndade ett par blingbling till mig själv i all hets också. Bilder kommer!

friday night.

Min bråka & jag i konstig sur min? Var allt annat än sur, men bjuder på den! :)
Bästa Sara & Victoria
-
Några randoms från i fredags då jag hängde med dessa fina brudar. Hann med en sväng på en lanseringsfest på Hells, några dansmoves på Amba och avslutade detta häng med ett glas skumpa på Miss Voon. Underbara tjejer & underbara fredag. Vad mer kan man begära egentligen? Jo att jag INTE skulle glömt mina hemnycklar på Kungsholmen & fick åka och krypa till kojs hos C istället för hemma. Hjärnan är inte tillbaka till sin fulla kapacitet, that´s for sure!

060512

En dagens från en varm dag i veckan.
-
Fina, tappra läsare som kikar in trots dålig uppdatering senaste dagarna. Har nog upplevt den mest psykiskt påfrestande helgen på länge. Utöver det en toppen helg! I fredags hängde jag med min bästaste Caroline, Sara & Victoria. Hade en överjäkligt bra fredag! Tumme upp för glädjespridande kompisar! <3

anna dello russo for h&m.

Ingen kan väl ha missat att Anna Dello Russo herself ska lansera en exklusiv smyckeskollektion för H&M?! Vid bara tanken, och dom första pressbilderna kommer min plånka kommer eka tomt efter släppet. Är ju en sucker för både guld & djuriskt, och det ser ju beviserligen ut som det kommer innehålla mestadels just de!

so simple but so right.

Me in all white
-
Igår vart jag tillbaka på Let´s Dance hela långa dagen, därav sämsta uppdateringen! Så tråkigt att härliga, och alltid så glada Anders fick lämna oss. Vi kommer sakna dig! Bilderna ovanför är iaf "dagens" då det vart vitt all over. Gillar det hemskt mycket. Vitt på creme, YUM! Något jag kommer överdosera i sommar!

this old dark machine.

Fastnade för dessa enkla, men ack så snygga smycken under pressveckan och de kommer från "This old dark machine". Klor, stenar, enkla supertunna armband & ringar, halsband gjorda av älgtänder (!) "bones". Ja i all sin enkelhet var det väldigt snyggt och det fanns massor av saker jag gärna skulle bära. Den tunna ringen har jag iaf i min ägo. Så fin. Och så enkel. Vilket jag älskar.

first summerday.

// Dress Zara Jacket H&M trend Shoes Steve Madden //
-
Har hängt med denna bruden hela dagen. Äääääntligen kan jag säga att jag är klar med deklarationen! Yhej! Denna lättnad, åh ni fattar inte! Har hängt runt och bara myst hela dagen. Druckit mjölk med baileys i solen och bara njutit av att sommaren faktiskt varit här och hälsat på! Och vet ni, jag har traskat runt i bara ben! Är inte de ett sommartecken?! I LOVE IT!

statement necklace.

Love each one of them. Have to check em´out in town today.

RSS 2.0